Art-Labarque Schilderkunst


Afbeelding invoegen
 Zelfportret (Olieverf op doek)
 

Mijn naam is Danny Labarque, geboren (1958) te Kortrijk.

Als ik terugdenk aan hoe mijn interesse voor tekenen en schilderen is ontstaan weet ik dat nog precies. Ergens in mijn kinderjaren, had ik al interesse om te tekenen en te schilderen..

Van serieus teken of schilderwerk is er vanaf mijn jeugd pas sprake geweest, toen ik in school de richting wetenschappen/kunst volgde .
Ook naar de tekenacademie werd er gegaan, waar ik met veel plezier wat natuurtafereeltjes tekende. Van tijd tot tijd schilderde ik wel eens een landschapje, eerst met acryl-, later met olieverf.

Later kreeg ik een andere passie, nml de duiksport beoefenen. Toen ik door omstandigheden deze activiteit moest stoppen ben ik toen weer wat gaan schilderen.

Inmiddels heb ik veel portretten, pop-arts, landschappen, enz..... geschilderd.
Ik heb nog altijd het gevoel dat ik lerende ben en probeer mezelf te verbeteren.

Schilderij cadeau - Zelf een schilderij laten maken 
Denkt u er aan om een portret te laten maken van uw kinderen, partner, of lijkt het u leuk iemand een schilderij cadeau te geven, neem dan gerust contact met mij op.
Voor alle opdrachten sta ik ook volledig open.
 
Zakelijke schilderijen

Voor onze zakelijke klanten schilderen wij o.a. reclame posters, schilderijen in opdracht (voor een interieur die past bij het bedrijf), portretten van mensen (van o.a. eigenaren, oprichters en medewerkers), portretten van dieren (voor o.a. jubilea en als verjaardagcadeau) en schilderijen van bedrijfspanden. 

Om te bestellen, stuur ons een mail, of bel ons op.

Volg deze link: Neem contact op  

 
Geen werk is te klein om er iets groots van te maken.
 
 Ga naar de Schilderijen te koop.
      Open op zaterdagvoormiddag: 09.00u - 12.00u
Ook op afspraak.