Raambekleding 
Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur.

Daarom brengen we de winkel bij u thuis. Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies.

Wij komen langs met onze catalogus en kleurstalen.

Wij meten gratis op , en maken vrijblijvend een gratis offerte.

Rolgordijnen

Rolgordijnen combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan kleuren en dessins.
Vouwgordijnen en Gordijnen

Vouwgordijnen bestaan uit een vlakke lap stof die met behulp van een koordsyteem opgetrokken kunnen worden. Door de baleinen in de stof vouwt het gordijn zichzelf op tot een pakket stofstroken.
Japanse paneelgordijnen

Een vrij nieuwe evolutie in de raamdecoratie zijn de panelen. Hoewel panelen vaak dezelfde stoffen gebruiken als de klassieke vitrage, wordt door de strakke afwerking zonder plooien een moderne look gerealiseerd. Panelen komen het best tot hun recht in grote, kamerhoge ramen en vormen een prachtige decoratie- oplossing voor schuifpuien. Een alternatieve toepassing voor panelen bestaat uit het gebruik als scheidingswand tussen twee kamers of om een grote kamer op te delen.
Horizontale jaloezieën

Jaloeziën behoren al lang tot de groep van populaire raamdecoratie. Waar ze vroeger vooral op de werkplek gebruikt werden, laten de nieuwe kleuren en dessins ook vele toepassingsmogelijkheden in de woonruimte toe. Vochtbestendige lamellen laten toepassing in badkamers en andere vochtige ruimtes toe.
Vertikale lamellen

Lamellen of vertikale jaloezieën behoren samen met de horizontale jaloezieën reeds lang tot de standaard binnenzonnewering. En zoals bij de jaloezieën heeft de intrede van nieuwe kleuren en dessins de compatibiliteit met zowel uw woon- als uw werkinterieur rond gemaakt.
Plissés

Plissés bestaan uit een duurzaam gevouwen stof die als een harmonica gestrekt wordt bij het neerlaten. Ze geven uw interieur een strak uitzicht en zijn eveneens perfect geschikt voor de werkplek. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal uni- kleuren en dessins. Door het gebruik van verschillende materialen en deklagen worden verschillende graden van transparantie bereikt. Verduisterende plissés zijn verkrijgbaar.
Shutters

Shutters zijn een nieuwe trend in raamdecoratie. Ze bestaan uit houten luiken, die al dan niet gekoppeld door scharnieren in het raam bevestigd worden. De luiken kunnen opengeklapt worden, maar veelal volstaat het de lichtinval en doorkijk te regelen door het kantelen van de lamellen.
Dit product biedt uw interieur een onwaarschijnlijke retro look en zal éénieder verbazen !

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. 
Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf. 
Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. 
Ze zijn beschikbaar in vele samenstellingen en dessins, en ook aan afwerkingsmogelijkheden is er keuze te over. 
In plaats van de gebruikelijke ingestikte plooien kunnen bijvoorbeeld ook grote zeilringen in het gordijn geponst worden, waarbij het gordijn dan zelf aan een houten of metalen roede geschoven wordt. 
Ook drapages kunnen in verschillende uitvoeringen voorzien worden.
Voor slaapkamers zijn er ook verduisterende stoffen beschikbaar die voorzien zijn van een speciale deklaag. 
Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect verschaffen zonder uw keuzemogelijkheden te beperken. Ook een standaard voering die de gordijnen beschermt tegen langdurige blootstelling aan licht of thermische voering die de temperatuur in de zomermaanden helpt beheersen zijn verkrijgbaar.Ga terug naar de Home pagina     Voor ons fotoalbum klik    hierop