Metallic Chic

Metallic Chic

Metallic Chic wekt door middel van metaalachtigedeeltjes een unieke sfeer op. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden: een oppervlak met metaalschakeringen, een effen gespoten laag of een uitgesproken kwastreliëf. Je kan deze verf ook gebruiken om Ice of Glamour Ice aan te kleuren.

Het kleurenpalet omvat warme goudtinten voor een gevoel van extravagante luxe, koele metaaltinten voor een interieur in puur minimalisme, zilveren pastels en iets fellere tinten voor een charmante discofeel. Metallic Chic geeft een frisse en opvallende toets aan je woning en is bovendien krasvast en heel goed reinigbaar. Om jarenlang van te genieten.

 Afbeelding invoegen

Metallic Chic Stuc

Met deze stuctechniek breng je de metaalschakeringen helemaal tot leven. Door de specifieke aanbrengmethodiek met het stucmes hechten de metaaldeeltjes zich in verschillende richtingen vast met een waaier aan tinten tot gevolg. Metallic Chic Stuc is een heel exclusieve wandafwerking die een plaats verdient in hotels, restaurants of residentiële woningen.

Afbeelding invoegen 

Metallic Chic Spray

Voor wie een effen resultaat wil, zonder kleurschakeringen en kwaststrepen. Metallic Chic Spray is niet zo eenvoudig om toe te passen, maar geeft wel het meest egale en strakke uitzicht. Ervaring in het verspuiten van verven of lakken is dan ook vereist.

 Afbeelding invoegen

Metallic Chic Brush

Geef je creativiteit de vrije loop en bezorg meubeltjes, kastjes, kaders of zelfs een volledige wand een metalliek accent. De lichtweerkaatsing op de kwaststrepen zorgt voor extra glans, anders dan bij effen stuc – of spuittoepassing. Deze techniek blinkt uit in eenvoud en is toch een absolute eyecatcher. In een handomdraai baadt je interieur in een sfeer van luxe.

Afbeelding invoegen