MuurschilderingenWERKWIJZE

 – We kunnen alle stijlen en onderwerpen van muurschilderingen creëren, dus niet alleen wat er op deze website staat. U kan dus uw fantasie volledig de vrije loop laten gaan. 
– Er zijn drie mogelijkheden om uw muurschildering samen te stellen en door ons te laten schilderen:
1. U geeft ons een reeks beschrijvingen door van wat er dient geschilderd te worden (figuren, achtergrondelementen, kleuren, stijl, …)
2. U kan een foto doorgeven of meerdere foto’s die gecombineerd dienen te worden.
3. U vertrouwt op ons en laat ons een gepaste muurschildering voor uw interieur creëren.
– Tenzij we een volledige foto dienen over te nemen, maken we voor we beginnen met schilderen een schets (potlood op papier) om de compositie van de muurschildering te tonen. U kan dan nog veranderingen laten doorvoeren, tot alles naar wens is. Alle schetsen zijn gratis indien we tot een muurschildering overgaan. 
– Om een muurschildering te bespreken komen wij graag vrijblijvend langs om alles uit te leggen, om samen met u een passende muurschildering samen te stellen en een offerte op te maken. Dit is zeker aan te raden indien u een grote muurschildering, een eigen creatie (niet bestaande afbeelding) of advies wenst. 

PRIJS
– De prijs van een muurschildering hangt volledig af van de tijd die we nodig hebben om deze te realiseren. De moeilijkheidsgraad, de mate van detail en de grootte van de oppervlakte zijn de belangrijkste factoren die de duur van het schilderwerk beïnvloeden.
– Indien u snel een prijs wenst te weten via e-mail of telefoon dienen we dus zeker te weten wat de afmetingen zijn van de gewenste muurschildering en wat we op de muur dienen te schilderen. Met deze informatie kunnen we makkelijk een richtprijs doorgeven. 
– Er worden geen extra verplaatsingskosten en materiaalonkosten aangerekend. Alle onkosten zitten standaard in onze prijs. 
– Is een muurschildering duur? Een muurschildering is helemaal niet duur, tenzij het u duur maakt. U kan uw muurschildering immers helemaal zelf bepalen, we kunnen een mooie muurschildering maken voor ieders budget. Indien u een bepaald budget heeft dat u wenst uit te geven voor uw muurschildering dan kunnen wij eveneens een passende muurschildering maken binnen de grenzen van dat budget. 
– U kan ook een muurschildering cadeau doen voor een bedrag naar keuze. We leveren dan een mooi gedrukte cadeaubon. 

HET SCHILDEREN

– Er worden steeds de beste materialen gebruikt, de verf is op basis van water, sneldrogend en niet schadelijk. 
– Voor kleine opdrachten (1-3 dagen) is de wachttijd meestal niet lang, dus hoeft u ons niet maanden op voorhand te contacteren. Meestal kunnen wij binnen de maand komen schilderen. Voor grote opdrachten horen we het graag wel een tijdje op voorhand. 
– U hoeft niets te voorzien wanneer we komen schilderen, enkel genoeg ruimte waar we dienen te werken en plaats om te parkeren.
– Een minimum temperatuur van 15° is wel aangewezen.
– Tijdens het werk kan u zeker komen kijken, suggesties doen, maar graag werken we goed en rustig door, want een muurschildering vraagt veel concentratie en geduld. 
Ga terug naar de pagina Schilder- en decoratiewerk


                                                                                                                                                                                                                               Voor ons fotoalbum klik    hierop.