mFlor loc

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en – tegels (ook bekend als PVC vloeren). Het is een duurzame kunststof vloerbedekking die uit meerdere lagen is opgebouwd (heterogeen). mFLOR vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels. De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan VOC’s (vluchtige organische stoffen). Hiermee behoort mFLOR tot de top van Europa binnen het vloerensegment.Overigens bestaat dit type vloerbedekking al tientallen jaren, maar dankzij innovatieve productietechnieken zijn ze inmiddels geëvolueerd tot vloeren die nog nauwelijks zijn te onderscheiden van een echte houten - of natuurstenen vloer.

U kunt kiezen uit de volgende mFLOR collecties:mFLOR PU BLUE, de traditionele mFLOR collectiemFLORLOCK PU BLUE, een collectie stroken en tegels met een klikverbinding voor installatie zonder lijm.

Dankzij de veelzijdigheid worden mFLOR vloeren op brede schaal toegepast. Zo komen we ze tegen in bijvoorbeeld winkels, uitgaansgelegenheden, zorginstellingen, fitnesscentra en bedrijven. Maar mFLOR is inmiddels ook ontdekt door de consument en ieder jaar zijn er weer meer mensen die kiezen voor de vloer, die een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling weet te combineren met vele praktische voordelen.

Grote kans dat mFLOR ook uw droomvloer is.http://lock.mflor.com/nl/home/Ga terug naar de pagina Vloerbekleding
      Voor ons fotoalbum klik    hierop.