Aqua Sensa

 

 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

Aqua Sensa Mat-Satin

Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche tot het bad en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. De keuken, waar vroeger faiencetegeljes de look bepaalden, krijgt nu een meer eigentijds design door werkblad, spatwand en vloeren volledig zonder voegen af te werken. Hoe kan dit? Aqua Sensa is het antwoord!

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. De gedroomde totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Aqua Sensa is bijzonder kras-en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar, dankzij de beschermende vernis. Je kan kiezen tussen een natuurlijk mat uitzicht of een meer intense glans die diepte geeft aan de kleuren. Deze techniek kan toegepast worden op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden.

De techniek beperkt zich niet alleen tot muren en vloeren maar kan voor andere zaken zoals kasten, kastdeuren, werkvlakken,...ook gebruikt worden.

Aqua Sensa hult het interieur in een discrete, minimalistische stijl die warmte en sfeer uitstraalt. De techniek oogt als natuursteen en schept een zeldzaam gevoel van eenheid en rust.